Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster!

Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат нови работи, резултираа со надградување на сопствените дигитални вештини и придонесоа да ги направат посакуваните кариерни трансформации.

Во повеќето домашни и интернационални компании, 40 од нашите студенти направија значаен кариерен раст и развој.

Горди сме на студенти коишто се полни со амбиција и спремни да се соочат со сите предизвици кои ќе им застанат на патот! Честитки и ви посакуваме многу успеси во иднина!

Програмата што ти овозможува вработување е програмата што функционира. Продолжуваме со опсесивната грижа за овозможување на кариерна трансформација и професионален развој на нашите студенти. 

 

Во продолжение, инспиративните приказни на нашите студенти
 
 

1. Александар Стојчески e графички дизајнер Sportmaster

Академијата за графички дизајн има богата програма и инструктори кои несебично го споделуваат своето знаење

 

2. Роберт Соколов е Web Developer во Scandiweb

Академијата имаше сè што е потребно за да ја започнам својата кариера


3. Ана Арсовска е Manual Software Tester во Sorsix

Академијата ми даде супер основа за да ја започнам мојата кариера


4. Сара Кочовска е графички дизајнер во Brand Union

Дизајнот е насекаде околу нас


5. Владимир Момироски е Front-End Developer во Aaron’s Department

Програмата на Академијата за Front-End програмирање е совршен баланс на теорија и практична работа


6. Тијана Цресензи е UX/UI дизајнер во Anant Macedonia

Не се откажувајте од вашиот сон и желбата за знаење


7. Ѓорѓи Ќајев е на пракса како Software Tester во Reiz Tech

Хакатоните нѐ подготвуваат за тоа што се очекува од нас како идни софтвер тестери


8. Нина Петрова е на пракса како дигитален маркетер во Dillali

Академијата за дигитален маркетинг е вистинскиот избор за оние кои сакаат креативна работа полна со предизвици


9. Горјан Главески е графички дизајнер во Rhino Entertainment

За полесно совладување на програмата, потребна е дисциплина


10. Мирјана Премчевска е на пракса како Quality Assurance Engineer во Netcetera

Тестирањето на софтверот е незаменлив дел од процесот на развивање софтвер


11. Катерина Маркоска е Power BI Developer во Seavus

Академијата за Data Science е одличен избор за надградување на вештини и знаења


12. Горан Јовановски е Software Tester кој работи freelance на uTest

На Академијата за Software Testing имаш можност да научиш многу


13. Љубенка Митревска е маркетинг менаџер во Medicus Help

Дигиталниот маркетинг е креативна професија со многу предизвици


14. Мартин Пецаковски е на пракса како Software Developer во Pabau

Постојаното работење на проекти ме научи на дисциплина


15. Валентин Танески е графички дизајнер во Olive Jobs

Сите креативци гледаат на светот низ поинаква призма


16. Андреј Овнарски е Full-Stack Developer во Scandiweb

Практичната работа на Академијата ме подготви за работа


17. Катерина Димевска е Data Analyst во InTec System

Посветеноста – клуч за успехот во Data Science


18. Емилија Момировска е QA Tester во White Hat Gaming

Со одлуката за кариерна промена се отвараат нови можности


19. Никола Домазетовиќ е Software Developer во Bridge Technology

Full-Stack програмирањето нуди многу кариерни можности


20. Тамара Митева е графички дизајнер во Montenegro Marketi

Дизајнот го гледаме во сѐ она што нѐ опкружува


21. Теодора Анастасовска е на пракса како дигитален маркетер во Division

Најубаво се учи преку работа на реални проекти и хакатони


22. Ема Симоска е Front-End Developer во Infinity Energy ITSS

За само 12 месеци, Академијата за Front-End програмирање нѐ подготви за кариера


23. Петар Нича е Motion дизајнер во Cushman & Wakefield Fortonmka

Академијата за графички дизајн – незаборавна едукативна авантура


24. Ева Ристова е UX/UI дизајнер во Navis

Иако сѐ уште сум студент на Академијата, се чувствував подготвена да започнам со работа


25. Бојан Гажоски е на пракса како Test Analyst во Deltatre

Со континуирана работа и посветеност, успехот е неизбежен


26. Димче Картинов е Full-Stack developer во Brainster

Предизвиците ги совладувам со многу трпение и максимална посветеност


27. Ана Митреска е графички дизајнер во Le Petit Bistro Lihnidos

Менторите постојано нѐ мотивираат да го пронајдеме својот „глас“ во дизајнот


28. Моника Јакимовски е Scrum Master во Vox

Академијата за Software Testing е одлична основа за почеток на нова кариера


29. Тамара Блажевска е Recruitment Marketing Manager во Ten Eks Global

Академијата за човечки ресурси беше отскочна даска за почетокот на мојата кариера


30. Талија Теова е графички дизајнер во PR Outdoors

Академијата за графички дизајн беше прекрасно искуство


31. Божин Миовски е Back-End Developer во AgileDrop

Програмирањето е предизвикувачка, но возбудлива професија


32. Петар Прнарков е SEO & Google Ads Specialist во Thrasker

Дигиталниот маркетинг нуди иновативност која никогаш не запира


33. Ристо Христов е freelance Software Tester на uTest

Работењето како freelance software tester нуди голема флексибилност


34. Влатко Јовановски е графички дизајнер во печатницата ProMedia

За совладување на програмата потребни се упорност и константно учење


35. Доротеа Бреслиева е Marketing Specialist во ReThing

Академијата за дигитален маркетинг ми овозможи одличен почеток на мојата кариера


36. Саша Панов е Release Coordinator во RLDatix

Програмата опфаќа реални проблеми со кои би се сретнал секој вработен на своето работно место


37. Валериа Атанасовска е Motion Designer во DEPT

За успех, потребна е професија која ќе те исполнува


38. Даниел Веселинов е Back-End PHP/Laravel Developer во ATIS

Академијата за Full-Stack програмирање ги надмина моите очекувања


39. Кирил Михајловски е на пракса како Test Analyst во Deltatre

Реалните проекти се одличен пример за сѐ што можеме да постигнеме

 

40. Марија Николовска е Full-Stack Developer во IWConnect

Сите ментори на Академијата беа посветени максимално да ни го пренесат своето знаење

 

Доколку размислуваш да го направиш првиот чекор кон лансирање на нова кариера или сакаш да ги надградиш своите дигитални вештини, нема подобро време од сега!

Затоа, искористи ја можноста да учиш под менторство на врвни професионалци, на интензивна програма и со работа на реални проекти што ќе влезат во твоето портфолио!

Уписите на Академиите се во тек! Интересот е преголем, а бројот на слободни места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме

 

Аплицирањето за ваучер заврши!