BRAINSTER

Најнови постови

Моето Brainster искуство – Андреј Мазневски

Запознај го Андреј Мазневски – студент на нашата Академија за Software Testing, кој се реши да направи кариерна трансформација и да научи сѐ што е потребно за тестирање на…

Запознајте ја Сандра Бенбоу, инструктор на нашата Академија за лидерство и менаџмент

Страстен дигитален иноватор и светски патник, со мисија да им помага на компаниите да растат и да го достигнат својот најголем потенцијал Со огромно задоволство…

Победничко решение за WICE

На Академијата за дигитален маркетинг студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, и на тој начин се стекнуваат со најбараните техники и…

Победничко решение за Игралиште

На Академијата за дигитален маркетинг студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, и на тој начин се стекнуваат со најбараните техники и…

За успех во Data Science, потребно е континуирано учење

Како што се развива полето на Data Science и го трансформира начинот на кој функционираат бизнисите, така расте и побарувачката на квалификувани научници за податоци…

Академијата бара огромна посветеност, упорност и дисциплина

Запознај ја Ивана Андонова – алумни студент на Академијата за Software Testing, а од неодамна и дел од инструкторскиот тим на Brainster како асистент на Академијата за Software…

Меѓусебно споделување на знаењето е суштински важно, генерално за IT индустријата

Како што се развива полето на Data Science и го трансформира начинот на кој функционираат бизнисите, така расте и побарувачката на квалификувани научници за податоци…

Останете фокусирани на својата цел

Олга Пујаз Петрушевска е нашиот инструктор на Академијата за Project & Product Management. Таа е дипломиран машински инженер со 10 години работно искуство во областа на…

Академијата за Front-End програмирање ги надмина сите мои очекувања

Запознај го Виктор Тодоровски - алумни студент на Академијата за Front-End програмирање, кој ги надгради своите знаења и вештини, и ја започна својата кариера како…

Добриот дизајн е привлечен, но исто така и функционален

Запознај ја Симона Симоновска - алумни студент на Академијата за графички дизајн, а воедно и Dream Team студент, која реши да направи комплетна кариерна трансформација,…