BRAINSTER - Full Stack Програмирање Архива

Статии од категоријата: Full Stack Програмирање

Dream Team – студенти на месец февруари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Ален Марков – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај го Ален Марков – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец февруари 2023.   Име и презиме: Ален Марков По професија: Студент Академија:…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Февруари 2023

Hello March! 🌷 Како што се приближуваат новите почетоци на Академиите, тимот на Brainster со голема нетрпеливост и возбуда чека да ги запознае новите студенти кои сакаат да…

Бидете подготвени постојано да учите и да се прилагодувате

Едно од засилувањата на tech тимот на Brainster e Дарко Сакалиев - амбициозна и љубопитна личност, а воедно и алумни студент од Академијата за Full-Stack програмирање. По…

Dream Team – студенти на месец јануари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Владимир Начевски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај го Владимир Начевски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец јануари 2023.   Име и презиме: Владимир Начевски По професија: 3D Артист –…

5 трендови во Full-Stack програмирање кои не треба да ги игнорираме во 2023 година

Со сигурност можеме да кажеме дека со развојот на дигиталната ера и технологијата пред Full-Stack програмерите се појавуваат нови предизвици, методологии, алатки и…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2023

Happy February! ☃️ Новата година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, повеќето од нас донесоа новогодишни одлуки со кои сакаме да…

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

FULL-STACK ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 11 моменти што се случија на нашата Академија за Full-Stack програмирање во 2022 година:   Запишани повеќе…