BRAINSTER - HR Архива

Статии од категоријата: HR

Dream Team – студенти на месец февруари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Татјана Димовска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

Запознај ја Татјана Димовска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец февруари 2023.   Име и презиме: Татјана Димовска По професија: Правник…

Запознај ги инструкторите – Билјана Алампиоска Андреевска

Запознај ја Билјана Алампиоска Андреевска - нашиот нов инструктор на Академијата за Човечки Ресурси. Билјана е HR професионалец со над 10 години работно искуство во…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Февруари 2023

Hello March! 🌷 Како што се приближуваат новите почетоци на Академиите, тимот на Brainster со голема нетрпеливост и возбуда чека да ги запознае новите студенти кои сакаат да…

Слаби перформанси на вработените – причини и чекори за управување

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Поддржувајте ја благосостојбата на вработените

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе…

Меките вештини во ерата на вештачката интелигенција

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Dream Team – студенти на месец јануари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Катерина Шаркоска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

Запознај ја Катерина Шаркоска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси за месец јануари 2023.   Име и презиме: Катерина Шаркоска По професија:…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2023

Happy February! ☃️ Новата година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, повеќето од нас донесоа новогодишни одлуки со кои сакаме да…