BRAINSTER - Dream Team Архива

Статии од категоријата: Dream Team

DREAM TEAM – студенти на месец декември

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Владимир Кузманоски – Dream Team студент на Академијата за Front-end програмирање

Запознајте го Владимир Кузманоски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец декември 2021.   Име и презиме: Владимир Кузманоски По професија:…

Јулија Ј. Маринов – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

Запознајте ja Јулија Ј. Маринов – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн за месец декември 2021.   Име и презиме: Јулија Ј. Маринов По професија: Продукт Менаџер…

Елена Поповска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн

Запознајте ја Елена Поповска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн за месец декември 2021.   Име и презиме: Елена Поповска По професија: Графички…

Натали Петровска – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

Запознајте ја Натали Петровска – Dream Team студент на Академијата за Software Testing за месец декември 2021.   Име и презиме: Натали Петровска По професија: Адвокат Академија:…

Димитар Тодоровски – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознајте го Димитар Тодоровски – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец декември 2021.   Име и презиме: Димитар Тодоровски По професија:…

Моника Андоновска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

Запознајте ја Моника Андоновска – Dream Team студент на Академијата за Data Science за месец декември 2021.   Име и презиме: Моника Андоновска По професија: Eкономист Академија:…

Гоце Јорданоски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознајте го Гоце Јорданоски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец декември 2021.   Име и презиме: Гоце Јорданоски По професија: Web Developer…

DREAM TEAM – студенти на месец ноември

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Јован Јованоски – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

Запознајте го Јован Јованоски – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн за месец ноември 2021.   Име и презиме: Јован Јованоски По професија: Freelance…