BRAINSTER - Front End Програмирање Архива

Статии од категоријата: Front End Програмирање

Dream Team – студенти на месец октомври

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Далибор Тренчевски  – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

Запознај го Далибор Тренчевски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец октомври 2022.   Име и презиме: Далибор Тренчевски По професија: Уметник…

За само 12 месеци, Академијата за Front-End програмирање нѐ подготви за кариера

Запознај ја Ема Симоска - алумни студент на Академијата за Front-End програмирање која реши да ги надгради своите вештини и знаења. По комплетирањето на програмата, Ема…

Функционално веб решение за модниот бренд ZANOV

На Академијата за Front-End програмирање и Академијата за Full-Stack програмирање, организиравме 48 часовен хакатон со цел да го подобриме искуството на студентите. Тие имаа…

Програмирањето нѐ учи да размислуваме поинаку

Прочитајте го стручниот блог на Анета Димоска, Front-End developer во тимот на Brainster, а воедно и алумни студент од Академијата за Front-End програмирање, за тоа како…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Октомври 2022

Happy November, everyone! 🎃 Уште од почeтоците, па така и денес, една од најважните цели на нашата организација е да обезбеди висококвалитетно образование за професиите од…

Dream Team – студенти на месец септември

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Ивона Момчиловска – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

Запознај ја Ивона Момчиловска – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец септември 2022.   Име и презиме: Ивона Момчиловска По професија: Студент…

Академиите на Brainster се сертифицирани од страна на Brainster Next College – првиот акредитиран практичен ИТ-факултет

Академиите на Brainster кои на поединците им овозможуваат совладување на најбараните дигитални вештини 21-век, а воедно и кариерна трансформација, отсега добиваат уште…

Довербата којашто ја дава Brainster на своите вработени, придонесува за подобри перформанси

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…