BRAINSTER - Project & Product Management Архива

Статии од категоријата: Project & Product Management

Dream Team – студенти на месец февруари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Александра С. Саздов – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management 

Запознај ја Александра С. Саздов – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец февруaри 2023.   Име и презиме: Александра С.Саздов По професија:…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Февруари 2023

Hello March! 🌷 Како што се приближуваат новите почетоци на Академиите, тимот на Brainster со голема нетрпеливост и возбуда чека да ги запознае новите студенти кои сакаат да…

Победничко решение од Академијата за Project & Product менаџмент за фестивалот When in Krusevo

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите на Академијата за Project & Product Management беше работата на реален проект за реален клиент. Нивната задача беше…

Dream Team – студенти на месец јануари

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Јулијана Смилеска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management 

Запознај ја Јулијана Смилеска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец јануари 2023.   Име и презиме: Јулијана Смилеска По професија: Воено лице…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2023

Happy February! ☃️ Новата година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, повеќето од нас донесоа новогодишни одлуки со кои сакаме да…

5 трендови во Project & Product менаџмент кои не треба да ги игнорираме во 2023 година

Не е тајна дека менаџментот на проекти и продукти (особено дигиталните) е поле кое постојано се менува и развива.  Со почетокот на новата година, многу бизниси веќе…

PROJECT & PRODUCT MANAGEMENT ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 11 моменти што се случија на нашата Академија за Project & Product менаџмент во 2022 година:   Запишани…

Dream Team – студенти на месец декември

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…