BRAINSTER - Разно Архива

Статии од категоријата: Разно

800 studenti Brainster

Над 800 нови студенти започнуваат во Brainster оваа есен

Пред нас е највозбудливата есен до сега, со над 800 нови студенти кои тргнуваат во потрага по нова кариера со помош на 6-те наставни области кои Brainster ги нуди.…

Пријави се за Automation Testing инструктор во Brainster

Поради зголемениот обем на учесници на нашата Академија за software testing, во потрага сме по искусни професионалци од областа на automated software testing кои ќе го засилат нашиот…

Ако патот кој го одиме не нѐ исполнува, секогаш може да започнеме нов

Бојана Јовановска е машински инженер, преквалификувана во QA инженер преку Академијата за software testing на Brainster. Кога не набива квалитетни километражи со својот точак,…

Разговор со инструкторот Ѓорѓи за UX/UI дизајн

Ѓорѓи Јаневски е инструктор на Академијата за UX/UI дизајн, дел од Brainster заедницата и се труди канцеларијата од Сорсикс да им ја пренесе на студентите на Академијата.…

Профил на инструктор – Никола Кусибојоски

Think twice, code once! Име и презиме: Никола Кусибојовски По професија: Софтверски инженер ( работам како fullstack developer) Предмет: Јаваскрипт Академија: Fullstack Academy (Coding)  Академија…

Dream Team – Студенти на месец јули

Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти кои што го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент…

Разговор за едукација со инструкторите – Марјан Димиќ

Марјан Димиќ- Мачка инструктор на Академијата за UX/UI дизајн. Го обожава своето семејство, ужива во добра храна, сака да црта графити и сака да црта. Те оставаме да…

Разговор за едукација со инструкторите – Анастасија Давиткова

Анастасија Давиткова инструктор на Академијата за програмирање, дел од Brainster заедницата, сака да експериментира со храна и готвење. Но, секогаш цели кон…

Разговор за дизајн со инструкторот Венчо Милошевски

Венчо Милошевски инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата кому вежбањето му е one thing за кое не прави компромис. Како дизајнер секогаш…

Разговор за дизајн со инструкторката Клелија Живковиќ

Клелија Живковиќ инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата и дел од тимот кој работи на едно ново студио/лабараторија каде се тестираат…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?