Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster!

Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат нови работи, резултираа со надградување на сопствените дигитални вештини и придонесоа да ги направат посакуваните кариерни трансформации.

Во повеќето домашни и интернационални компании, 20 од нашите студенти направија значаен кариерен раст и развој.

Горди сме на студенти коишто се полни со амбиција и спремни да се соочат со сите предизвици кои ќе им застанат на патот! Честитки и ви посакуваме многу успеси во иднина!

Програмата што ти овозможува вработување е програмата што функционира. Продолжуваме со опсесивната грижа за овозможување на кариерна трансформација и професионален развој на нашите студенти. 

 

Во продолжение, инспиративните приказни на нашите студенти

 

1. Илинка Стојкова е Tech Recruiter во компанијата Alten Germany

Искуството на кандидатот е најважно во целиот процес на регрутација

 

2. Фјола Синани е графички дизајнер во компанијата A88Lab

Никогаш не треба да се откажуваме од она што го сакаме

 

3. Елена Суџуковиќ е новиот Data Revenue Assurance во А1 Македонија

Елена од Академијата за Data Science е новиот Data Revenue Assurance во А1 Македонија

 

4. Данче Велева е маркетинг директор во компанијата Gama Global во Србија

Дигиталниот маркетинг нуди многу кариерни можности

 

5. Емилиа Костовски е маркетинг агент во компанијата Bintern

Преку реалните проекти научивме многу за тимската работа

 

6. Марија Донева е Local SEO Specialist во американската компанија Emet Digital

Од Академијата за дигитален маркетинг до remote вработување во Emet Digital (Лос Анџелес)

 

7. Давид Ристов е на практикантска позиција како Account Assistant во Brand Union

Дигиталниот маркетинг е професија со многу кариерни можности

 

8. Кристијан Нафидов е Digital Marketing Manager во компанијата Florida Smart Energy

Маркетингот е професија каде постојано се анализира и оптимизира

 

9. Антониа Пановa е на практикантска позиција во компанијата Axeltra

Никогаш не е доцна за промена и учење нови вештини

 

10. Борче Гајдов е Junior Software Tester во латвиската компанија TestDevLab

Работата на реални проекти е најдобриот дел од целата Академија

 

11. Драган Петровски е на практикантска позиција во компанијата IT Labs како QA Software Tester

Еден од најважните процеси во создавањето на софтверски производ е софтверското тестирање

 

12. Дарко Илиев е софтвер тестинг практикант во компанијата Adbarcadero

За успешно совладување на предизвиците потребна е максимална посветеност

 

13. Наташа Лазовска е асистент на Академијата за Software Testing

За успех се потребни желба, дисциплина и посветеност

 

14. Симона Ѓошева започна да работи во компанијата Rething како UX/UI дизајнер

За успех е потребно постојано учење и надградување на вештините

 

15. Јован Јованоски е на практикантска позиција во компанијата Upped Events Inc

Суштината на UX/UI дизајнот е креативно решавање на проблемите на корисникот

 

16. Анастасија Јовческа е UX/UI дизајнер во лондонската компанија за сајбер безбедност – TryHackMe

Целта на секој UX/UI дизајнер е продуктот да ги исполни очекувањата на корисниците

 

17. Анита Прошева е Junior UX/UI Designer во компанијата Upped Events Inc

UX/UI дизајнот се базира на решавање на проблемите на корисникот

 

18. Мишела Атанасовска работи во компанијата Viberate на позиција UX/UI дизајнер

На Академијата научив како да размислувам како UX/UI дизајнер

 

19. Ѓорѓе Ќиров е ко-сопственик и front-end девелопер во компанијата Eternity

Академијата за Front-End програмирање ми овозможи добар почеток на мојата кариера

 

20. Александар Саров е Junior Software Developer во компанијата ASSECO

Front-End програмирањето нуди можност идејата да биде преточена во функционално решение

 

Доколку размислуваш да го направиш првиот чекор кон лансирање на нова кариера или сакаш да ги надградиш своите дигитални вештини, нема подобро време од сега!

Затоа, искористи ја можноста да учиш под менторство на врвни професионалци, на интензивна програма и со работа на реални проекти што ќе влезат во твоето портфолио!

Уписите на Академиите се во тек! Интересот е преголем, а бројот на слободни места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме

Аплицирањето за ваучер заврши!