BRAINSTER - akademija za marketing skopje Архива

Статии со клучен збор: akademija za marketing skopje

Упорноста, одговорноста и желбата се клучни за трансформација на кариерата

По само две години студирање на Технолошко-металуршкиот факултет во Скопје Андреј Ефтимовски одлучи да ги прекине своите студии со цел да започне нова и…

Проекти изработени од нашите студенти

Програмите на Академиите во Brainster се ефикасни токму поради работата на реални проекти. Вештините кои студентите ги стекнуваат им овозможат да се вработат во некои…

Што ќе научиш од инструкторите на Академијата за дигитален маркетинг?

Предизвиците во дигиталниот свет се сѐ поголеми и за да се биде во тек, важно е да се стекнат вистинските практични вештини кои ќе ти овозможат да бидеш во…

Успешна приказна – Николина од Brainster

„Вака изгледа училиштето во кое сакам да работам“ беше првото нешто што Николина ни го кажа кога дојде во Brainster. Тоа и се случи. Имаме нов член во тимот! Ако ги…

kurs za marketing koncepti

Д-р Љупка Наумовска – Инструктор на Академијата за дигитален маркетинг

Студентите од Brainster, ги обожаваат нејзините предавања, а неодамна сите имаа можност да ја запознаат на бесплатно онлајн предавање. За сите кои се уште не ја знаат,…

rabota kako marketing menadzher

Дарјан Раденковиќ – Инструктор за Google рекламирање на Академијата за маркетинг

Маркетинг индустријата е многу повеќе од  само креативна содржина. За да се постигнат мерливи резултати, идните маркетери треба да стекнат и аналитички вештини.…

Успешна приказна – Јована Јовановска се вработи во Dox Team

Приказната на Јована започна од work from home. Сега е дел од тимот на софтверската компанија Dox Team и веќе успешно ги спроведува вештините стекнати на Академијата за…

content marketing

Симона Младеновиќ од Академијата за дигитален маркетинг

Симона Младеновиќ - амбициозна личност, со нескротлива желба за постојано учење, која полека но сигурно навлегува во светот на дигиталниот маркетинг. Уписите за…

Срна Гугуловска од Сава осигурување – Како да поставиш маркетинг кампања?

Во дигиталниот маркетинг, мерењето на успешноста на кампањите може да ти помогне да разбереш кои стратегии функционираат најдобро, како да ги оптимизираш…

Интервју со Ира Бабиќ – сопственик и директор на Brand Union

Компаниите треба да ја раскажат својата бренд приказна за да креираат долгорочни и значајни релации со своите потрошувачи. Ира Бабиќ е инструкторка на Академијата…