BRAINSTER - Емилија Здравковска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Емилија Здравковска

seo

Дали твојот маркетинг тим користи SEO?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

kako da pishuvash za internet

Како да пишуваш за интернет?

21 век. Сè се случува на интернет. Секој може да напише сè што сака и тоа е достапно за целиот свет. Сакаш и ти да пишуваш, имаш талент за пишување, но сепак нешто ти…

akademija programiranje skopje

Даниела Ѓорѓиевска – учесник на неделата од Академијата за програмирање

Запознај ја Даниела од Академијата за програмирање. Неделава е избрана за учесник на неделата поради нејзиното решение за моделирање на база на податоци за…

content marketing

Симона Младеновиќ од Академијата за дигитален маркетинг

Симона Младеновиќ - амбициозна личност, со нескротлива желба за постојано учење, која полека но сигурно навлегува во светот на дигиталниот маркетинг. Уписите за…

akademija programiranje

Успешна приказна на Костадин Кочоски – Никогаш не е доцна за промена на кариера

Костадин е уште една успешна приказна за почетник во програмирање, кој прераснал во успешен програмер. Од студии по археологија, заврши на Академијата за…

front-end programiranje akademija

Мартин Поповски – учесник на неделата од Академијата за програмирање

Тhere are no shortcuts! Да се биде добар програмер значи да се размислува логички, но и да се бара креативно решение на проблемот. Мартин Поповски е еден од најдобрите…

akademija digitalen marketing

Фросина Полазаревска од Академијата за дигитален маркетинг

Фросина Полазаревска вешто се справува со студиите по архитектура, предавањата на Академијата за маркетинг, а од неодамна и со пракса во Колев комуникации. Покрај…

Срна Гугуловска од Сава осигурување – Како да поставиш маркетинг кампања?

Во дигиталниот маркетинг, мерењето на успешноста на кампањите може да ти помогне да разбереш кои стратегии функционираат најдобро, како да ги оптимизираш…

content writing

Учесник на неделата од Академијата за маркетинг: Мила Павлеска

По завршување на модулот за Content Writing, сфативме дека Мила дефинитивно е една од идните маркетинг нинџи кои ќе завршат на Академијата за маркетинг на Brainster. Како дел…

академија за програмирање

Раде Гичев – новиот Front-end Developer во Brainster

Нов член во Brainster! Запознај го Раде Гичев - кој што само по 2 месеци на Академијата за програмирање се покажа толку многу, што си го зедовме во тимот! Уписите за…