BRAINSTER - Марија Јанеска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Марија Јанеска

Запознај ја Јелена од блогот Женски Спорт

Јелена ја запознавме на курсот за дигитален маркетинг минатиот месец! Што всушност претставува нејзиниот блог Женски Спорт? Здраво Јелена! Кажи ни нешто повеќе за…

Интервју со Ива Трембелиева – Оперативен директор на Grouper.mk

Повеќе не постои поделба помеѓу маркетинг и дигитален маркетинг. Зошто? Затоа што дигиталниот маркетинг стана огромен дел од питата и без него не се може. А Facebook и…

Запознај го Филип Ефински – практикант во тимот на Brainster!

Со цел да научи дигитални вештини кои ќе ја лансираат неговата кариера како дигитален маркетер, Филип ни дојде вo Brainster! Започна од курсот за дигитален маркетинг а…

Александар Ѓурчиноски – инструктор за Microsoft Excel

Александар Ѓурчиноски е инструкторот на 12 дневниот Курс за Microsoft Excel. Работи како бизнис аналитичар во Ramstore Македонија и ни е еден од омилените Brainster-и за пиво после…

marketing

Љупка Наумовска – инструктор на курсот за Дигитален PR

Kaко да направиш успешна приказна од еден бизнис? Кои се чекорите? На курсот за Дигитален PR  со Љупка Наумовска, ќе се доближиш до развивање на модел за прецизни…

napreden kurs za microsoft excel

Симона Тодороска од курсот за Microsoft Excel

Она кога на табелите и анализите можеш да им дадеш целосно нова димензија - со цел максимална ефикасност на работното место! Симона беше дел од курсот за Microsoft Excel, и…

kurs za autocad

Ивона Крстеска – Инструктор за AutoCAD во Brainster

Едвај чекаме да започне новиот курс за AutoCAD! Ја прашавме Ивона што можеш да очекуваш од овој технички курс, и со какви знаења ќе излезеш од него. Здраво Ивона! Освен…

online marketing kurs

Зоран Ордев: Слушај што имаат да кажат твоите клиенти

Зоран Ордев го запознавме на курсот за Дигитален Маркетинг, голем ентузијаст кога станува збор за дигитален маркетинг и учење нови вештини! Здраво Зоран! Кажи ни…

Што можеш да научиш следно во Brainster?

Овој месец, научи колку што за минатите 3 месеци не успеа! Те очекуваат супер интензивни програми за најбараните вештини во моментов. Како до поголема ефикасност во…

Зошто вештините во Microsoft Excel не застаруваат?

Аналитичарите и сметководителите не се единствените кои се потпираат на Excel. Без разлика дали си банкар, професор, студент или маркетер, Excel помага да останеш…