BRAINSTER - kariera Архива

Статии со клучен збор: kariera

kariera

Преку Мордор до ѕвездите или како да смениш кариера без да ја продадеш душата

Мојата кариерна патека може сликовито да се опише како патот на Фродо до Мордор. Многу бесцелни талкања, многу импровизации и многу моменти на себебарање. Денес ја…

akademija za digitalen marketing

Тина од Академијата за маркетинг се вработи во Vrootok

Приказната на Христина Ефинска е уште еден доказ дека можеш да ја смениш кариерата доколку доволно се посветиш. Се запиша на Академијата за дигитален маркетинг за…

kariera vo IT

Зошто да изградиш Тech кариера?

Често се наоѓаш во муабет за тоа како програмерите добро заработуваат и многу полесно наоѓаат работа? Се воодушевуваш од тоа што го прават, но сѐ уште не можеш да…

intervju za rabota

Интервју за работа: Do’s & Don’ts

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

nova rabota

Како да ги преживееш првите 3 месеци на работа?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријатаn Kариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

Knigi za marketing, obuka za marketing, knigi za programiranje, obuka za programiranje, knigi za graficki dizajn, obuka za graficki dizajn, knigi za pretpriemnistvo, obuka za pretpriemnistvo

Brainster ти препорачува книги #4

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: Design as Art од Bruno Munari Drawing is Thinking од Milton Glaser        …

Од курс за програмирање до сопствена компанија

Чест ни е што од првиот курс на Brainster, може да се пофалиме дека "учениците станаа подобри од инструкторите“. Кога ќе започнеш курс од Brainster ја имаш целосната поддршка…

kariera i vrabotuvanje, najdi rabota, kako da najdam rabota, kako da se vrabotam,

Brainster Кариера – платформа за кариера и вработување

Која е целта на Brainster? Главната цел на Brainster е да им овозможи на луѓето да ja најдат и добијат работата која ја посакуваат. Токму затоа, покрај курсевите и академиите…