Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец мај:

 

1. Филип Богдановски – Dream Team студент на Aкадемијата за Дигитален Маркетинг

 

 

2. Ана Темова – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

 

3. Никола Боев – Dream Team студент на Академијата за Project & Product management

 

 

4. Александра Тодоровска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

 

5. Хари Милошески – Dream Team студент на Aкадемијата за Software Testing

 

 

6. Сандра Богдановска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

 

 

7. Влатко Јовановски – Dream Team студент на Aкадемијата за Графички Дизајн

 

 

8. Aлександар Ристески – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

 

9. Дејан Дончевски – Dream Team студент на Aкадемијата за Full Stack програмирање

 

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Уписите за Академиите се во тек, резервирај си место тука!

Биди дел од иднината и соработувај со Brainster преку платформата за иновација.

Имаш потреба од талентиран кадар за твојата компанија? Вработи студент преку нашата платформа