Како и секој месец, така и овој, ги издвоивме студентите кои со нивната посебна посветеност, вложен труд, активност и ангажираност го освоија месецот! 

Затоа, запознај ги студентите кои изминатиов месец најмногу се истакнаа и постигнаа најдобри резултати според инструкторите и стигнаа до Dream Team за април: 

Dream Team студент од Академија за Front-end програмирање

Dream Team студент од Академијата за Front-End програмирање

Dream Team студент од Академија за Full-stack програмирање

Dream Team студент од Академија за Data Science

Dream Team студент од Академија за Software Testing

Dream Team студент од Академија за дигитален маркетинг

Dream Team студент од Академија за UX/UI дизајн

Dream Team студент од Академија за графички дизајн

Dream Team студент од Академија за човечки ресурси

Dream Team студент од Академија за Project & Product Management

Dream Team студент од Академија за Leadership & Management

Искрени честитки од Brainster тимот за достигнувањето и за препознаениот труд!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.