Запознај го Андреј Јовановски – Dream team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за април 2024.

Мојата позадина е…

Работам како мрежен администратор и Fiber Technician Supervisor во Internet Service Provider компанија. Годинава во март дипломирав на Факултетот за технички науки и информатика при МСУ во насоката компјутерски системи и мрежи.

Областа ја избрав затоа што…

Уште од основно училиште ја имав пасијата кон информатиката и интересот за начинот на кој работат компјутерите беше се поголем.

Највредната лекција која ја научив досега на академијата е…

Секоја нова препрека која ми застанува на патот, не е нова прилика да се откажам од посакуваната цел. Таа претставува мотив да пронајдам начин како да ја преминам истата со што низ самото патешествие осознавам нови нешта.

Најгорд сум на…

Првиот проект на кој што работев односно проектот Brainster Labs.

Мојот омилен модул е…

PHP. Моќен јазик со кој имаме неограничена можност да креираме огромна функционалност на Веб апликациите.

Инструкторот кој најпозитивно влијаеше на мене е…

Мартин Неделкоски и Денис Зибери.

Академијата досега ми има помогнато во моите кариерни планови и цели така што…

Tотално ми го има сменето начинот на размислување во најголем дел околу решавањето на проблеми, начинот на кој му пристапувам на одреден проблем и со самите задачи што ги добиваме кои постојано ме држат одговорен за deadline-от.

Мојот совет до идните студенти на Brainster…

Доколку сте спремни да влoжите труд и да сте сведоци како една акдемија го менува текот на вашиот живот, начинот на размислувањето, брзината со која ќе напредувате – на право место сте. И како за крај еден quote, кој јас го имам почуствувано “Sit down, put the hours, feel the magic”.


Местата се пополнети! Приклучи се на листата на чекање денес и ПРВ/А дознај доколку се отвори повторно можност за упис на Brainster+ Академијата за Full-stack програмирање

 


Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.