Запознајте ја Исидора Ѓорѓеска – Dream Team студент на Академијата за Software Testing за април 2024.

Мојата позадина е…

Имам завршено Економски факултет во областа на Маркетинг. Потоа работам во повеќе области на дигиталниот маркетинг како SEO, Lead Gen и Delivery.

Оваа област ја избрав затоа што…

Од секогаш сум била ентузијаст за IT иако завршив Факултет за Маркетинг, сега решив да се препуштам на пасијата и да ја почнам QA Академијата.

Највредната лекција која ја научив досега на академијата е…

Everything in life is testable and should be tested.

Најгорда сум на…

Најгорда сум на стекнатото знаење досега на Академијата и хакатонот каде што јас и Симона го покажавме нашето знаење и го освоивме првото место.

Мојот омилен модул е…

Не можам да одберам омилен модул затоа што научив многу и се пронајдов и во Мануелното и Автоматското тестирање.

Инструкторот кој најпозитивно влијаеше на мене е… 

Сите инструктори си имаат свои квалитети, експерти се во областите што ги предаваат и секогаш се тука за нас да ни помогнат и одговорат на секое прашање и поради тоа не можам да издвојам еден.

Академијата досега ми има помогнато во моите кариерни планови и цели така што…

Го имам стекнатото знаење за почеток на мојата кариера. Моментално сум во завршна фаза на Академијата и сум во потрага по работна позиција каде што ќе го применам стекнатото знаење.

Мојот совет до идните студенти на Brainster e…

Учествувајте активно на часовите и проектите, прашувајте прашања, бидете љубопитни, вежбајте, last but not least, don’t give up.


Местата се пополнети! Приклучи се на листата на чекање денес и ПРВ/А дознај доколку се отвори повторно можност за упис на Brainster+ Академијата за Software Testing