Запознај ја Милена Петровска, Dream team студент на Академијата за Leadership & Мanagement за април 2024.

Мојата позадина е…

По професија сум content writer, но повеќе од три години имам сопствена контент маркетинг агенција и одлична соработка со клиенти од различни делови на светот.

Областа ја избрав затоа што…

Како некој кој почна како фриленсер, а потоа основаше свој бизнис и сега соработува со клиенти од една страна и соработници од друга, почуствував потреба да ги унапредам вештините што се учат на оваа академија.

Највредната лекција која ја научив досега на академијата е…

Conflict management како нешто конкретно, но и сите искуства што ги споделуваат менторите и другите студенти на академијата.

Најгорда сум на…

Не би можела да изберам едно нешто зашто искрено се радувам на сите поени што сум ги добила досега.

Мојот омилен модул е…

Personal Leadership и Strategic Financial Leadership. Првиот зашто ми покажа нови техники како да се развијам себе си како лидер, а вториот зашто е едноставно невозможно да бидеш било каков сопственик на бизнис ако не ги разбираш основите на финансиско работење.

Инструкторот кој најпозитивно влијаеше на мене е…

Ледиа Телхаи којашто ни предава во моментов Strategic Financial Leadership. Од самиот почеток го чекав овој модул и мило ми е што можам да кажам дека инструкторката споделува навистина корисни информации и искуства.

Академијата досега ми има помогнато во моите кариерни планови и цели така што…

Веќе некои од техниките што ги учевме ги имплементирав во бизнисот, најмногу во делот комуникација со тимот и креирање подобри работни практики и процеси.

Мојот совет до идните студенти на Brainster…

Да се подготват за сериозна авантура и многу работа доколку сакаат инвестицијата да им се исплати. Секако, ги советувам да посветат доволно време на академијата што ќе ја изберат бидејќи само така ќе успеат да го добијат максимумот.


Местата се пополнети! Приклучи се на листата на чекање денес и ПРВ/А дознај доколку се отвори повторно можност за упис на Brainster+ Академијата за Leadership & Management

 

 


Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.