BRAINSTER - производ на денот Архива

Статии со клучен збор: производ на денот

Еден од луѓето зад HR Tools платформата на Colony

Учесниците од Академијата за програмирање и графички дизајн успешно лансираа продукт на маркет. За 48 часа учениците од две наши Академии успеаа да реализираат…

AutoHeal и TENC– револуционерните чувари на вашиот iPhone

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Блутут слушалки кои редуцираат врева!

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Заштедете пари при секое патување

Колку пати сте имале потреба да испратите пратка до некоја дестинација, но сте се откажале поради високите трошоци за транспорт? Или пак сте посакале да…

ПУЛС контролирајте го фотоапаратот од далечина – производ на денот #22

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Претворете го вашиот обичен велосипед во СМАРТ велосипед – производ на денот #21

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Решение за проблемот на родителите – производ на денот #20

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Ravean: Јакна што ве грее и го полни вашиот паметен телефон – Производ на денот #19

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Skully – за безбедно и интересно возење на мотор – производ на денот #17

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Updesk

UpDesk – работна маса од иднината – Производ на денот #16

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…