„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива, споделете со пријателите.

Дали знаете дека во вашиот животен век поминувате 10 години на работа, а поголемиот дел во седење?! Прекумерното седење носи многу здравствени ризици за кои најчесто не сме ни свесни. Но што можеме да превземе кога мора да се оди на работа, а тоа само по себе подразбира дека ќе седите минимум 8 часа во текот на денот.

Решенито на овој проблем доаѓа во облик на стоечка работна маса – на која ќе можете да стоите и да работите. UpDesk е неверојатен прозвод кој ви нуди можност да седите или стоите и тоа според вашата висина.


Популарни курсеви:


Оваа работна маса има електронски систем за подесување висина и одговара на секого без разлика на висината – бидејќи едноставно само ја подесувате. Можете да изберете од неколку различни дизајни и форми меѓу кои верувам омилен ќе ви биде UpWrite, чија подлога е табла на која можете да ги запишувате вашите идеи.

Вашата нова работна маса можете да ја нарачате уште денеска преку нивниот веб сајт, каде можете да си изберете од 5те различни модели и повеќе висини и дизајни. Ќе ја добите масата во кутија но немојте да се грижите – ќе можете да ја склопите сами за не повеќе од 20 минути.

И ако веќе се прашувавте, ова задоволсто ќе ве чини од $790 до $1.130 во зависност од тоа кој модел и дизајн ќе го одберете.

Што велите, би сакале ли една ваква работна маса?

Среќно,
Brainster заедницата

Сакате да добивате известувања за бесплатните курсеви: Регистрирајте се тука