BRAINSTER - Dragica Velichkovska, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Драгица Величковска

AutoHeal и TENC– револуционерните чувари на вашиот iPhone

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…