Marina Antonieva

Статии од автор: Marina Antonieva

контент маркетинг, content marketing, marketing, маркетинг

Зошто ти треба контент маркетинг?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

Откриј која професија одговара на твојот карактер

Дали некогаш сте се запрашале кој тип на професија најмногу одговара на вашиот карактер? Не мора да значи дека доколку имате квалификации, знаење или интерес за…

курс за графички дизајн

Бои и емоции – водич за секој дизајнер

Иако насловот посочува дека овој текст е наменет за секој дизајнер, добро е  секој да има во предвид како одредена боја има влијание врз конкретна ситуација или…

маркетинг

Онлајн маркетинг курс – што научивме?

Онлајн маркетинг - Научи со работа на реален проект беше уште еден успешен курс кој го организиравме со неколку повторувања. Секој од учесниците имаше можност сам…

facebook, album, plugin

Генерирај веб галерија од Facebook албум

За сите веб блогери или веб девелопери, овој плагин најверојатно ќе ги реши вашите маки за брзо прикажување на веб галерија на вашиот вебасајт. Исто така, ако…

Како до вашиот живот од соништата?

Дали кога не би постоеле пари, би го работеле тоа што во моментов Ви го окупира најголемиот дел од Вашиот живот? Дали некогаш сте посакале да живеете и заработувате…

Зошто треба да научите Adobe Illustrator?

Секој дизајнер користи различни програми за креирање на своите графички решенија, меѓутоа верувале или не, постојат графички дизајнери кои сеуште не работеле во…

kbjk, jgyuih

Најкреативните онлајн кампањи во 2015 година

Иако Facebook, Twitter и Pinterest се најпосетените социјални мрежи од страна на сите маркетери, последната година-две, многу познати брендови се свртеа кон "помладите"…

Блутут слушалки кои редуцираат врева!

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Совршена алатка за менаџирање на социјални медиуми

„Маркетинг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…