BRAINSTER - Михајло Николовски, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Михајло Николовски

Дали најдобрите продавачи се “раѓаат” или “создаваат”?

Пред некој ден, Петар од Brainster ме праша што мислам за тоа дали топ продавачите се родени или создадени. Навистина интересно прашање за кое одамна имам размислувано...…

Брендинг материјали на едно место – маркетинг алатка #22

„Маркетиг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Најпаметниот начин за избор на локација – маркетинг алатка #21

„Маркетиг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Научете од најголемите и успешните – стартап алатка #22

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Креирајте убави веб сајтови – маркетинг алатка #19

„Маркетиг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Златно правило за продажба: познавајте ги вашите клиенти

Knowing your customer doesn't just mean knowing their company's goals. It means really knowing who they are, one human being to another. Harvey Mackay Колку добро ги знаете вашите клиенти? Дали ги знаете вашите клиенти…

За полесна испорака на производи – стартап алатка на денот #20

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Решение за проблемот на родителите – производ на денот #20

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Структуирани email шаблони за одлична mail комуникација – стартап алатка #21

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Запознајте го MailChimp за списанија – маркетинг алатка #18

„Маркетиг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…