BRAINSTER - Нина Николиќ, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Нина Николиќ

Интервју со: Ива Дујак – моден блогер, дигитален маркетер, инструктор на Brainster

Ива Дујак е вљубеник во маркетингот кој има среќа да си ја работи работата од соништата, веројатно единствениот моден блогер (Skopje Casual) што и во најголемиот плакар на…

Секоја компанија треба да има веб сајт! – Зошто?

Сите се сеќаваме на книгата „1000 зошто, 1000 затоа“. Книгата која во тој период даваше одговор на многу наши прашања. Во дигиталната ера, за било кое прашање, за наша…

Storytelling и како да пишувате за странски медиум (part 2)

Креативност провлечена низ уморните мисли од крајот на денот. Потреба за будење од зимски сон со идеи споделени подалеку од сопствените четири ѕида. За момент,…

Storytelling и како да пишувате за странски медиум

Раскажувам, значи постојам - Владимир Мартиновски Во човековата природа е да ги раскажуваме нештата што ги доживуваме. А од перцепцијата и од искуството на…

Ravean: Јакна што ве грее и го полни вашиот паметен телефон – Производ на денот #19

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Rhei Clock: Времето тече во буквална смисла – Производ на денот #15

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Запознајте го првиот модуларен паметен часовник: BLOCKS – Производ на денот #14

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Запознајте ја Lily: Дронот што ќе ве следи и слика – Производ на денот #12

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Selfie Stick-от добива нова 180 степена димензија со Spivo – Производ на денот #11

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…