BRAINSTER - Фросина Полазаревска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Фросина Полазаревска

Разговор со инструкторот Ѓорѓи за UX/UI дизајн

Ѓорѓи Јаневски е инструктор на Академијата за UX/UI дизајн, дел од Brainster заедницата и се труди канцеларијата од Сорсикс да им ја пренесе на студентите на Академијата.…

Профил на инструктор – Никола Кусибојоски

Think twice, code once! Име и презиме: Никола Кусибојовски По професија: Софтверски инженер ( работам како fullstack developer) Предмет: Јаваскрипт Академија: Fullstack Academy (Coding)  Академија…

Разговор за едукација со инструкторите – Марјан Димиќ

Марјан Димиќ- Мачка инструктор на Академијата за UX/UI дизајн. Го обожава своето семејство, ужива во добра храна, сака да црта графити и сака да црта. Те оставаме да…

Разговор за едукација со инструкторите – Анастасија Давиткова

Анастасија Давиткова инструктор на Академијата за програмирање, дел од Brainster заедницата, сака да експериментира со храна и готвење. Но, секогаш цели кон…

Разговор за дизајн со инструкторот Венчо Милошевски

Венчо Милошевски инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата кому вежбањето му е one thing за кое не прави компромис. Како дизајнер секогаш…

Разговор за дизајн со инструкторката Клелија Живковиќ

Клелија Живковиќ инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата и дел од тимот кој работи на едно ново студио/лабараторија каде се тестираат…

Профил на инструктор – Александар Нофитоски

Име и презиме: Александар Нофитоски По професија: Дизајнер Датум на раѓање во Brainster: 04.2019. Број на Часови предавани: 64 Предмет: Лого и брендинг дизајн Академија на…

Профил на инструктор – Билјана Димовска

Headline: SEO е учење цел живот, затоа е најинтересно :) Име и презимe: Билјана Димовска По професија: SEO Professional Датум на раѓање во Brainster: 10.2017. Број на Часови предавани:  230…

Разговор за едукација со инструкторите – Иван Дургутовски

Иван Татарчев Дургутовски инструктор на Академијата за графички дизајн, дел од Brainster заедницата и е експерт за „вадење на работите од контекст.” Сака да патува и…

Профил на инструктор – Ива Дујак

Име и презиме- Ива Дујак Tagline – Create stories that start movements.  По професија- COO во Brand Union. Датум на раѓање во браинстер- 05.2016.  Број на Часови предавани- 72 Предмет Content Marketing Strategy…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?