Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец февруари 2023:

 

1. Елена Ѓорѓиевска – Академија за графички дизајн

Елена Ѓорѓиевска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн 

 

2. Борис Ризов – Академија за Data Science

Борис Ризов –  Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

3. Татјана Димовска – Академија за човечки ресурси

Татјана Димовска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

 

4. Ален Марков – Академија за Full-Stack програмирање

Ален Марков – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

 

5. Марина Верушеска – Академија за UX/UI дизајн

Марина Верушеска – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

6. Игор Стојановски – Академија за Front-End програмирање

Игор Стојановски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

7. Ивана Јованоска – Академија за дигитален маркетинг

Ивана Јованоска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

 

8. Владко Арсов – Академија за Software Testing

Владко Арсов – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

 

9. Александра С. Саздов – Академија за Project & Product Management

Александра С. Саздов – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management 

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Уписите за Академиите се во тек, резервирај си место тука!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.