Запознај го Ален Марков – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец февруари 2023.

 

Име и презиме: Ален Марков

По професија: Студент

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Зошто баш оваа област: Бидејќи најмногу се пронаоѓам во областа на програмирањето. Отсекогаш сум сакал да учам со разбирање и логика, а не напамет.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата да бидам подобар.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Teamwork

Омилен модул и зошто: Омилен модул досега ми е SASS затоа што многу прегледно се уредува кодот.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Сите инструктори ми оставија добар впечаток, но најголем впечаток ми остави инструкторот Симеон. Симеон според мене е еден од најдобрите професори што сум ги сретнал, има одличен пристап кон студентите и има огромно знаење во тоа што го предава.

За 5 години сакам да бидам: Senior Full-Stack Developer

Хоби: Kickboxing

Омилена книга: Harry Potter

Омилен цитат: “Fear he who fears nothing.“

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission тим за повеќе насоки и детали за програмата!