Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец април 2023:

 

1. Ангела Поповска – Академија за Data Science

Ангела Поповска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

2. Андреј Јакимовски – Академија за Full-Stack програмирање

Андреј Јакимовски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

 

3. Миа-Ивана Митровска – Академија за човечки ресурси

Миа – Ивана Митровска  – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси

 

4. Елена Атанасовска – Академија за дигитален маркетинг

Елена Атанасовска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

 

5. Марта Манеска – Академија за графички дизајн

Марта Манеска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн

 

6. Симона Трипуноска Поповска – Академија за проектен и продукт менаџмент

Симона Трипуноска Поповска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management

 

7. Христина Младенова – Академија за Software Testing

Христина Младенова – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

 

8. Константин Вчков – Академија за Front-End програмирање

Константин Вчков – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

9. Елена Цветковска – Академија за UX/UI дизајн

Елена Цветковска – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Уписите за Академиите се во тек, резервирај си место тука!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.