BRAINSTER - hr Архива

Статии со клучен збор: hr

obuka za digitalen marketing 3

10 must-have апликации за HR менаџери

Овој текст е напишан од Цветанка Бурзевска, Марија Трајковска, Сања Тодоровска и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster. Живееме во…

obuka za digitalen marketing 2

7 совети како да бидеш супер HR менаџер

Овој текст е напишан од Јулијана Николовска, Магдалена Близнаковска, Даница Попоска и Ивана Шалевска, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.…

Menadzment na covecki resursi

Ивана Матејин: Модерните предизвици на HR менаџерите

Светот се трансформира под влијание на технологијата. Тогаш како се трансформираат потребите на вработените и компаниите? Ивана Матејин го споделува своето…