BRAINSTER - менаџмент Архива

Статии со клучен збор: менаџмент

Бидете отворени за кариерни промени!

Александра Тасевска е инструктор на нашата Академија за човечки ресурси која ги предава модулите „Учење и развој на вработени“ и „Компаниска култура“. Со себе…

marketing

Љупка Наумовска – инструктор на курсот за Дигитален PR

Kaко да направиш успешна приказна од еден бизнис? Кои се чекорите? На курсот за Дигитален PR  со Љупка Наумовска, ќе се доближиш до развивање на модел за прецизни…

5 чекори како да се справиш со предизвикот наречен кариера

Кога станува збор за кариера, важно е да знаеш што навистина сакаш за да може да се фокусираш и насочиш кон остварување на поставената цел уште за време на…

Наградете ги Вашите вработени – Уникатна програма за мотивација на Brainster

Во последниве години, фокусот на работното место е позициониран на признавањето, наградувањето и ангажманот. Ова не е само за тоа како да се привлечат и задржат…

Taskworld: алатка за попродуктивен ден – стартап алатка #11

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…

“Buffer” за попаметен начин на споделување – “Маркетинг алатка #4”

Маркетинг алатка на денот е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските стартапи и маркетинг ентузијасти со интересните алатки од…