BRAINSTER - Гостински Текст, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Гостински Текст

СТАРТАП

Дигитален Маркетинг: Од каде да почнеш?

Само 10% од производите успеваат да преживеат повеќе од 2 години на пазарот. И тоа не е затоа што тие се најдобрите производи што постојат. Напротив, на успешниот…

obuka za digitalen marketing 3

10 must-have апликации за HR менаџери

Овој текст е напишан од Цветанка Бурзевска, Марија Трајковска, Сања Тодоровска и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster. Живееме во…

obuka za digitalen marketing 2

7 совети како да бидеш супер HR менаџер

Овој текст е напишан од Јулијана Николовска, Магдалена Близнаковска, Даница Попоска и Ивана Шалевска, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.…

obuka za digitalen marketing

5 совети за подобра комуникација во твојата компанија

Овој текст е напишан од Цветанка Бурзевска, Марија Трајковска, Сања Тодоровска и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.…

cv-nasoki

Ултимативниот прирачник за совршено CV

CV-то на Elon Musk е чист доказ дека никогаш, ама баш никогаш, нема потреба да користиш повеќе од една страна за твоето CV. Овие насоки, ги следат учесниците од…

менување професија

Со еден храбар чекор, до поуспешна кариера!

Ова е гостински текст на Антонија Грнчаровска, практикант во Brainster. Антонија штотуку ни долета на пракса директно од Милано, спремна за нови предизвици и отворена…

kurs za marketing koncepti

Љупка Наумовска: Мулти-генерацискиот маркетинг е задолжителен за секој бренд

Доколку се уште не си започнал со активна примена на мулти-генерацискиот пристап во креирањето на комуникациски кампањи, време е да побрзаш. Новиот курс за…

kurs za google analytics

Како да го дознаеш најважното инфо за посетителите на твојот сајт?

Овој текст е  напишан од Александра Ташкова, која беше дел од Академијата за маркетинг. Google Analytics е ефикасна и бесплатна платформа преку која се следат и…

Маркетинг трендови кои ќе доминираат во 2018та

Ова е гостински текст напишан од Наде Темелковска која е дел од Академијата за маркетинг. 2018та е годината во која ќе биде нагласена важноста на технологијата,…

marketing akademija

Како до добар маркетинг план – Бојана Мандевска

Ова е гостински текст напишан од Бојана Мандевска која моментално е дел од Академијата за маркетинг. Да се има солидна маркетинг стратегија е основата на добро…