BRAINSTER - Симона Киш, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Симона Киш

Наградете ги Вашите вработени – Уникатна програма за мотивација на Brainster

Во последниве години, фокусот на работното место е позициониран на признавањето, наградувањето и ангажманот. Ова не е само за тоа како да се привлечат и задржат…

70.000 долари за секој вработен – мотивација?

Звучи предобро за да е вистинито! На 13 Април 2015 година, Ден Прајс - основач и извршен директор на Gravity Payments компанија за процесирање на плаќања со платежни картички…

20 креативни начини како да ги наградите Вашите вработени

Во претходниот текст 70.ооо долари за секој вработен веќе зборувавме за важноста на признанието и наградувањето на вашите вработени. Објаснивме дека пофалбата и…