Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец јануари 2023:

 

1. Слободан Трчков – Академија за графички дизајн

Слободан Трчков – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн 

 

2. Драгана Симоновска Тошевска – Академија за UX/UI дизајн

Драгана Симоновска Тошевска – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

3. Никита Димушевска – Академија за дигитален маркетинг

Никита Димушевска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

 

4. Катерина Шаркоска – Академија за човечки ресурси

Катерина Шаркоска – Dream Team студент на нашата Академија за Човечки Ресурси

 

5. Андреј Велјановски – Академија за Front-End програмирање

Андреј Велјановски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

6. Теодора Илоска – Академија за Data Science

Теодора Илоска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

7. Симона Анастасоски – Академија за Software Testing

Симона Анастасоски – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

 

8. Владимир Начевски – Академија за Full-Stack програмирање

Владимир Начевски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

 

9. Јулијана Смилеска – Академија за проектен и продукт менаџмент

Јулијана Смилеска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management 

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Уписите за Академиите се во тек, резервирај си место тука!

 

 

 

 

 

Аплицирањето за ваучер заврши!