Запознај ја Никита Димушевска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец јануари 2023.

 

Име и презиме: Никита Димушевска

По професија: Економист

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Зошто баш оваа област: Затоа што сум љубопитна, а како дигитален маркетер постојано учиш нови техники и канали, и имаш можност за подобрување на своите вештини.

Што те мотивира постојано да учиш: Самата академија е friendly, информативна и корисна, а знаејќи дека и дигиталниот свет постојано се развива, ми е голема мотивација да учам.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Покрај едукативните модули, најинтересно ми е работењето во тим/група.

Омилен модул и зошто: Content Marketing затоа што буди креативност, а тоа води кон нови идеи.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Дефинитивно Ива Дујак!

За 5 години сакам да бидам: Се гледам себеси како успешна личност која не го запира процесот на учење.

Хоби: Видео игри, board games, гледање серии, редење сложувалки, музика.

Омилена серија: Game Of Thrones

Омилен цитат:Do not take life too seriously, you’ll never get out of it alive.“

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!