Профил на инструктор – Александар Нофитоски

Име и презиме: Александар Нофитоски

По професија: Дизајнер

Датум на раѓање во Brainster: 04.2019.

Број на Часови предавани: 64

Предмет: Лого и брендинг дизајн

Академија на која предава: Академија за Графички дизајн

Академија на која би се запишал во Brainster: Академија за ux/ui за доусовршување на моите вештини кои моментално ги развивам и надоградувам за ux/ui дизајн

Омилен колега: Сите колеги се супер и имаме одлична комуникација и дружење така да не би издвоил само еден, сите се супер и одлични во својата професија која ја работат

Од моето прво предавање памтам: Чуството кога ќе застанеш пред студентите за да им го пренесеш своето знаење и искуство

Најмногу ги сакам студентите кои: Студентите се одлични низ секоја Академија. Посветени, сакаат предизвици, работат на проекти и се целосно одговорни во својата работа. 

Омилен дел од предавањата: Работата со сите студенти заедно, комуникацијата, прашања и одговори, дискусија за проектот на кој работиме и целата работна атмосфера.

Пред час: Правам кафе отварам лапотоп и ги пречекувам студентите, правиме краток муабет за работата која ни е во тек и почнуваме со часот

На час: Предавање и по прадавањето работна атмосфера со сите студенти заедно на проектот на кој работиме

После час: Ги потсетувам студентите што треба да имаат завршено за наредниот час и ако нешто им треба да ме побараат за совет/консултација

Бесплатен Совет: Секогаш да ги изучуваат работите без разлика колку ги знаат затоа што секое време си носи свои трендови и треба да сме во тек

Ако сакаш да учиш од Александар, резервирај си место на Академијата за графички дизајн тука!

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!