BRAINSTER - Darjan, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Дарјан Раденковиќ

800 studenti Brainster

Над 800 нови студенти започнуваат во Brainster оваа есен

Пред нас е највозбудливата есен до сега, со над 800 нови студенти кои тргнуваат во потрага по нова кариера со помош на 6-те наставни области кои Brainster ги нуди.…

Пријави се за Automation Testing инструктор во Brainster

Поради зголемениот обем на учесници на нашата Академија за software testing, во потрага сме по искусни професионалци од областа на automated software testing кои ќе го засилат нашиот…

Ако патот кој го одиме не нѐ исполнува, секогаш може да започнеме нов

Бојана Јовановска е машински инженер, преквалификувана во QA инженер преку Академијата за software testing на Brainster. Кога не набива квалитетни километражи со својот точак,…

Го заменив англискиот со програмските јазици кои се повеќе на цена

Студентите на Академијата за Software testing се можеби „најразмрданата“ група студенти во Brainster во моментов. Максимално инспирирани, активни и желни за нови знаења,…

Нема подобар период од овој за стекнување нови знаења

Студентите на Академијата за Software testing се можеби „најразмрданата“ група студенти во Brainster во моментов. Максимално инспирирани, активни и желни за нови знаења,…

Што всушност е Software Testing – ја прашавме Кате од Академијата за QA

„Имам другар софтвер тестер“ е новото „имам другар програмер“! Големата побарувачка на пазарот токму за луѓе со оваа вештина, поттикна многумина да се…

Brainster ги префрли предавањата во Виртуелна училница

Над 600 студенти на Brainster во моментов ја следат наставата во Виртуелна училница во живо. Во согласност со развојот на ситуацијата со COVID-19 вирусот, а со цел нашите…

10 работи што ги направивме на Академијата за дигитален маркетинг во 2019

1. Најважното и она за што постоиме - 100 луѓе дојдоа до супер возбудлива нова кариера како дигитални маркетери Заклучно со тековната генерација, низ Академијата за…

4 години Brainster: растеме и споделуваме вредности

Оваа година обврската и задоволството да ги споделам најважните работи кои се случија во Brainster во изминатите 365 дена ми припадна мене. Ја преземав од Петар, кој за…

Во маркетингот нема место за оној кој не е подготвен постојано да учи

Никола Спасов е човекот на кој му се обраќате кога ви е потребна кампања која треба да направи сериозна промена. Неговото големо искуство и холистичкиот пристап во…