BRAINSTER - kurs za excel Архива

Статии со клучен збор: kurs za excel

Александар Ѓурчиноски – инструктор за Microsoft Excel

Александар Ѓурчиноски е инструкторот на 12 дневниот Курс за Microsoft Excel. Работи како бизнис аналитичар во Ramstore Македонија и ни е еден од омилените Brainster-и за пиво после…

Зошто вештините во Microsoft Excel не застаруваат?

Аналитичарите и сметководителите не се единствените кои се потпираат на Excel. Без разлика дали си банкар, професор, студент или маркетер, Excel помага да останеш…

kurs za excel

Игор Темелков: Со Microsoft Excel до едноставна анализа на податоци

Секогаш спремен за учење и истражување на нови работи, Игор Темелков беше дел од минатиот интензивен курс за Microsoft Excel. Kакво беше неговото искуство? Здраво Игор,…

microsoft-excel-skopje

Илија Каниковски: Што научив на курсот за Microsoft Excel?

Aлександар Ѓурчиноски, еден од нашите инструктори, секогаш ни ги препорачува најактивните и посветени учесници од неговите курсеви. Решивме да го прашаме Илија…

obuka za excel skopje

Љупка Ивановска: Од учење Excel никогаш доста

Низ нашите курсеви поминуваат ентузијасти кои имаат големи планови за својата кариера и иднина. Ништо поразлична не е Љупка Ивановска која ќе ви го долови…

Kurs za Excel

Успешна приказна: Стефан и Дамјан се Brainster-и на месецот

До сега низ Brainster поминаа многу учесници: 2300 да бидеме попрецизни и бројката секој ден се зголемува. Секоја група е комплетно различна од претходната, а нас никогаш…

лекции

Лекции од искусните: Што мора да знае секој претприемач

Фактот што ги избра бизнис лекциите значи дека веројатно размислуваш да започнеш свој бизнис или веќе го имаш започнато. Всушност и не е важно дали лансираш…