BRAINSTER - Александра Јанакиевска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Александра Јанакиевска

210630_BiltenJuni_mkd (1)

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јуни 2021

Добредојде, ова е месечниот Brainster билтен во кој ги споделуваме најзначајните новости од изминатиот месец!    24 нови вработувања за мај, 26 нови вработувања за јуни За…

Што можеш да постигнеш за 1 година, ако почнеш да учиш UX/UI Design денес?

Што можеш да постигнеш за 1 година, ако почнеш да учиш UX/UI Design денес?   Дизајнерите ја креираат реалноста околу нас. Од фенот за сушење на коса, разгледницата, логоата,…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Април 2021

Проекти, проекти, проекти. Вработувања, вработувања, вработувања.   Во изминатите 6 години главната преокупација на тимот беше да ја најдеме формулата за успех во…

Brainster билтен

Brainster билтен: Новости од заедницата / Март 2021

  Оваа пролет означува 1 година од новото нормално. Учење онлајн, работа од дома, купување од интернет и јога во дневната соба се нашата реалност. Оваа пролет го…

zaednica

Brainster одблизу: Новости од заедницата / Февруари 2021

Добредојде на месечниот Brainster билтен!  По јануари (кој траеше околу 3 месеци?), дојде еден сончев и убав февруари кој донесе работна атмосфера во нашиот тим. Сите…

Brainster одблизу

Brainster одблизу: Новости од заедницата / Јануари 2021

  Новата Година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, Brainster заедницата започна да ги прешкртува кариерните цели за 2021ва.  Ова…

Што можеш да постигнеш за 1 година, ако почнеш да учиш Data Science денес?

Data Science професионалците можат да го најдат пулсот на светот во секој момент. Науката на податоците ги открива психолошките карактеристики на купувачите,…

Brainster одблизу: Најдоброто од 2020

Некои би рекле дека 2020та беше најтешката година за светот во понови времиња. Ова време минатата година, бевме возбудени да влетаме во 20тите, носејќи многу…

Brainster оди во Виена

Brainster оди во Виена

Новонастанатата ситуација, така сѐ уште ја нарекуваме, е факт. Ова е реалноста. Се случува сега и треба да анализираме, да размислуваме, да пробаме да го предвидиме…

E-mail маркетинг: Како да направиш добар newsletter

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…