Љупка Ивановска: Од учење Excel никогаш доста

Низ нашите курсеви поминуваат ентузијасти кои имаат големи планови за својата кариера и иднина. Ништо поразлична не е Љупка Ивановска која ќе ви го долови искуството од курсот за Microsoft Excel низ неколку кратки прашања. 

1. Здраво Љупка! Опиши се  во две реченици 🙂

Аналитичар и поранешен студент на Економски Факултет. Нова во сферата на аналитиката но со добар почеток и огромна желба за напредок.

2. Како си помина на курсот? 🙂

Одлично искуство со добро конципирана програма, па дури и премногу Excel вештини за толку кратко време. Од учење Excel никогаш доста па доколку би имало и програма со нови алатки би го посетила и тој курс, во очекување… 🙂

3.  Која вештина од Excel програмата инстант ти помогна на работното место?

Работејќи со големи бази на податоци формулите и пивот табелите ми помогнаа да лесно и брзо се снаоѓам. Истовремената обработка на повеќе податоци користејќи ги алатките на Excel ја сведувам на најефикасно работење.

4. Најголем кариерен предизвик во моментов? 

Предизвик ми е да го работам она што го сакам бидејќи само така би имала желба за усовршување и напредок. Би сакала да го совладам и SQL јазикот, како добра комбинација за успешен бизнис аналитичар.

microsoft excel skopje

Овој текст е објавен во категоријата Бизнис и ги содржи следните клучни зборови: Brainster. brainster kariera, kariera. kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери. книги за бизнис. книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis, kurs za microsoft excel, kurs za illustrator. kurs za photoshop. kurs za pr, kurs za onlajn marketing, obuka. akademija za programiranje, akademija za kodiranje. akademija za marketing, obuka za marketing. obuka za facebook, обука за маркетинг, курс за ексел, obuka za excel skopje, kurs za excel skopje. microsoft excel skopje

Related Stories For You

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.