Aлександар Ѓурчиноски, еден од нашите инструктори, секогаш ни ги препорачува најактивните и посветени учесници од неговите курсеви. Решивме да го прашаме Илија како си помина на курсот за Microsoft Excel!

 

1. Kажи ни нешто за тебе! 🙂

Јас сум Илија Каниковски од Скопје. Неодамна дипломирав на Економски Факултет на департманот финансиски менаџмент. Моментално сум невработен, но во потрага по работа 🙂

2. Го посети курсот за Microsoft Excel. Импресии?

Токму така, решив да го зголемам знаењето со курсот за Microsoft Excel, како една од најважните алатки за понатамошното работење. Дружбата беше навистина прекрасна, пријателска атмосфера што овозможува повеќе учење. Најважно, научив многу повеќе од основните функции на самата алатка, благодарение на Александар кој трпеливо и несебично го споделуваше своето знаење.

3. Објасни ни што се Pivot табели.. just kidding 😀 Што ти беше најкорисно од курсот?

Хаха… токму Pivot табелите ми беа и нешто најкорисно 🙂 Да бидам искрен, прв пат се сретнав со нив и се уверив зашто толку сум ги слушал претходно. Овозможуваат подетален преглед на поголем број податоци за донесување подобри одлуки. Секако, не можам а да не ги спомнам data validation и најразличните формули кои го олеснуваат пресметувањето.

4. Зошто баш овој курс и како се вклопува во твојата идеја за идна професија?

Бидејќи сметам дека најмногу би ја користел оваа алатка во иднина. Научив многу работи кои ќе ми ја олеснуваат работата и искрено се надевам дека секојдневно ќе ми бидат од корист. Го препорачувам курсот на сите! 😀

microsoft excel skopje

 

 

Овој текст е објавен во категоријата Успешни Приказни и ги содржи следните клучни зборови: Brainster. brainster kariera, kariera. kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери. книги за бизнис. книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis, kurs za microsoft excel, kurs za illustrator. kurs za photoshop. kurs za pr, kurs za onlajn marketing, obuka. akademija za programiranje, akademija za kodiranje. akademija za marketing, obuka za marketing. obuka za facebook, обука за маркетинг, курс за ексел, obuka za excel skopje, kurs za excel skopje.