BRAINSTER - Успешни приказни маркетинг Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни маркетинг

Дознај каде се вработија овие 40 Brainster студенти

Запознај ги студентите кои покажаа посебен успех и одлични перформанси на Академиите во Brainster! Нивната максимална посветеност, амбиција и желба постојано да учат…

Академијата за дигитален маркетинг е вистинскиот избор за оние кои сакаат креативна работа полна со предизвици

Нина Петрова е алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, а воедно и Dream Team студент за месец ноември 2022 година. Нејзината посветеност и дисциплина,…

Brainster се грижи за благосостојбата и надградувањето на своите вработени

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Дигиталниот маркетинг е креативна професија со многу предизвици

Запознај ја Љубенка Митревска - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, која покажа одлични перформанси за време на предавањата и не ја пропушти…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Ноември 2022

Hello December! 🎅🎄 Како што се приближува крајот на 2022 година, многумина од нас размислуваат за свеж старт и нов почеток во новата година. Без разлика дали станува збор…

Најубаво се учи преку работа на реални проекти и хакатони

Запознај ја Теодора Анастасовска - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг која реши да ги надгради своите знаења и вештини. По комплетирањето на…

Уникатноста на тимот е клучен фактор за успешно работење

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Дигиталниот маркетинг нуди иновативност која никогаш не запира

Запознај го Петар Прнарков - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг кој направи кариерна трансформација и започна да работи како SEO & Google Ads Specialist во…

Успешни бизнис приказни од Brainster алумни-заедницата

Некои од поранешните студенти од академиите на Brainster, кој годинава го слави својот 7-ми роденден, се охрабрија и отворија сопствени компании или вештините со кои се…

7 години Brainster! 7 успешни приказни од Brainster заедницата!

Brainster годинава го слави својот 7-ми роденден. Студентите се причината поради која постоиме, затоа и сето наше внимание е насочено кон нив. Опсесивно се грижиме за нив…