До Brainster заедницата, 

Академијата ми помогна да ги направам оние 1000 чекори плус за добар премин од туризам кон дигитален маркетинг.

Досега имам искачено многу планини и врвови низ Светот; Аконкагва во Арегнина, Елбрус во Русија, Ленин Пик во Киргистан. Мојот карактер, мојата решителност и мојот животен стил на постојано учење и развој ми помогнаа да освојам уште еден врв – предизвикот да започнеш нешто ново.

Академијата за дигитален маркетинг ми помогна да ги направам оние 1000 чекори плус кои ми помогнаа да направам добар премин од туризам кон дигитален маркетинг. 

Денес, работам како маркетинг менаџер во Social Hackers Academy, но уште поважно, продолжувам да учам и сум дел и од Академијата за Leadership & Management. Навистина уживав во интерактивната средина на Академијата. Уживав во споделувањето на работните искуства на инструкторите и нивната експертиза во маркетинг. Уживав во реалните проекти кои имаа за цел да направат вистински импакт врз општеството.

Се гледаме на час,

Димитар


Избери го #1 образованието што вработува. Аплицирај на Brainster+ Академијата за дигитален маркетинг и биди и ти дел од тие 2136+ студенти!


Од постоењето на Brainster досега се вработени повеќе од 2136 студенти, и бројот се зголемува ден за ден! Повеќе од 2136 успешни приказни, повеќе од 2136 променети животи!

Еден од нив е Димитар Тодоровски, алумни студент од Brainster+ Академијата за дигитален маркетинг. Тој ја споделува до Brainster заедницата неговата успешна кариерна трансформација во ИТ – туризам кон дигитален маркетинг, со помош на Brainster Академијата.

Дали искачувањето планински врвови, или почнување нов почеток, за Димитар препреките се само уште еден предизвик кој треба да го надмине. Со решителност и желба за постојан личен развој, за него нема предизвик што не е надминлив. А таа негова желба за постојано учење резултираше со запишување втора академија во Brainster!

Се читаме со плус успешни приказни на нашите студенти во следните блог постови!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.