BRAINSTER - Petar Ninovski, автор на BRAINSTER - Page 2 of 8

Статии од автор: Петар Ниновски

akademija za marketing

Како да се вработиш како маркетер?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Маркетиnг. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…

Зошто треба да менуваш работа на секои 3 години?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

Што е тоа “side project” и како да го искористиш најдобро

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Маркетинг. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…

neformalno obrazovanie

Наполнивме 2 години: Eве што научивме по пат

Наполнивме 2 години. Наместо огномети и кафани решивме да го споделиме нашето искуство за започнување на бизнис во Македонија. По 2 години од основањето Brainster брои…

Работи кои треба да ги направиш за твојата кариера пред да наполниш 30 години

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Сè почесто се среќаваме со изразот „quarter life crisis“ и совети за како да ја надминеме. Колку и да…

digitalna motivacija na vrabotenite

Дигитална Трансформација #1 – Како до неа?

Деновиве не можеш да разговараш со сопственик на компанија а да не се спомне "Дигиталната Трансформација". Но ретко која од големите компании кај нас поминала низ…

Brainster летен студентски предизвик

Биди дел од Brainster летениот студентски предизвик! Brainster е иновативна платформа за едукација која овозможува активно да учествуваш во градењето на локалната 2.0…

kurs za marketing skopje

Успешна приказна: Александра од Академијата за маркетинг

Целта на Marketpreneurs Академијата за маркетинг  е дигитална кариерна трансформација преку работа на реални проекти. Најдобрите, нормално, ги задржуваме кај нас. Ова е…

knigi za programeri, knigi za marketing, knigi za dizajn, knigi za kariera, kariera, vrabotuvanje

Brainster ти препорачува книги #3

Brainster и Академска Книга за оваа зима ти препорачуваат книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: The Creative Habit: Learn It and Use It for Life од Twyla Tharp и…

knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis

Brainster ти препорачува книги #2

Brainster и Академска Книга за оваа зима ти препорачуваат книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. Книги кои можат да ти помогнат во патот до твојата кариера…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?