Статии од автор: Петар Ниновски

Отворена работна позиција во Brainster: Senior Growth Marketer

Дали си опседнат/а со експериментирање, ги сакаш најновите трендови во дигиталниот маркетинг, експерт си во она што го знаеш за да зборуваш пред полна просторија и…

Brainster наполни 3 години: Eве што научивме по пат

Brainster наполни 3 години. Наместо огномети, прослави и кафани решив традиционално да споделам што научив јас развивајќи успешна компанија во Македонија. Пред 3 години…

Интервју со Петар Лазаров – Успешна продажба во 4 чекори

На 08.05. во 20:00 часот започнува курсот за Продажба со Петар Лазаров. Детална програма види тука: Петар Лазаров е ко-сопственик на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, маркетинг и…

Growth Маркетинг алатки и техники за 2018 #2

Во овој серијал на текстови тимот на Brainster ќе споделува Growth маркетинг алатки и техники кои можат да ти помогнат во градењето на твојата кариера како маркетер.…

Маркетинг, Growth Маркетинг, Академија за маркетинг

Growth Маркетинг алатки и техники за 2018 #1

Во овој серијал на текстови тимот на Brainster ќе споделува Growth маркетинг алатки и техники кои можат да ти помогнат во градењето на твојата кариера како маркетер.…

академија за маркетинг Brainster. Akademija, kurs za marketing.

Дали знaеш да зборуваш Дигитален Маркетинг?

Во моментов се соочуваме со огромна разлика помеѓу вештините кои ги знаат луѓето и оние кои им се потребни на компаниите. Огромна разлика која постојано расте.…

Интернет маркетинг речник: поими кои мора да ги знаеш

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Маркетинг. Регистрирај се за уште 52 бесплатни лекции за Дигитален Маркетинг кои ќе ги…

маркетинг за лансирање на нов производ

9 чекори за успешно лансирање на нов производ

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

akademija za marketing

Како да се вработиш како маркетер?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Маркетиnг. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…

Зошто треба да менуваш работа на секои 3 години?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Кариера. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?