Статии од автор: Николина Цветановска

Што ќе научиш од инструкторите на Академијата за дигитален маркетинг?

Предизвиците во дигиталниот свет се сѐ поголеми и за да се биде во тек, важно е да се стекнат вистинските практични вештини кои ќе ти овозможат да бидеш во…

Brainster лансира Академија за дизајн со најискусните дизајнери

Brainster во соработка со најдобрите македонски дизајнери ја лансира Академијата за дизајн: Graphic, Web & UX/UI. Академијата ќе трае 16 недели + 8 недели загарантирана платена…

Александар Ѓурчиноски: Зошто Microsoft Excel?

Александар Ѓурчиноски е инструкторот на 12 дневниот Курс за Microsoft Excel. Работи како бизнис аналитичар во Ramstore Македонија и ни е еден од омилените Brainster-и за пиво после…

Сара Илиевска – Од филолог до нова дигитална кариера

Студентите на Академиите во Brainster имаат најразлични претходни искуства, но дефинитивно на Академијата за дигитален маркетинг имаме најмногу филолози. Сара…

Успешна приказна – Јована Јовановска се вработи во Dox Team

Приказната на Јована започна од work from home. Сега е дел од тимот на софтверската компанија Dox Team и веќе успешно ги спроведува вештините стекнати на Академијата за…

Успешна приказна – Маја Новаковска од Академијата за дигитален маркетинг

И Маја стана дел од тимот на Vrootok! Сосема заслужено, како и нашите претходни студенти, Маја веднаш по завршувањето на Академијата, започна со работа како дигитален…

Димитар Стојменовски – учесник на неделата од Академијата за програмирање

Уште еден графички дизајнер на пат да стане успешен програмер. Димитар Стојменовски од Академијата за Frontend програмирање, заслужено е програмер на неделата. Го…

Интервју со Теодора Николовска – Founder & CEO на дигитална маркетинг агенција Vrootok

До сега, од 5 членови на тимот на Vrootok, 3ца се дипломирани студенти од Brainster. Христина, Марија и Маја, по завршувањето на Академијата за дигитален маркетинг станаа дел…

kurs za wordpress

Антоние Димовски: Од идеја до комплетно функционален сајт

Тука си затоа што сакаш да станеш мастер во WordPress? Се наоѓаш на вистинското место, и сето ова можеш да го совладаш бeз учење или познавање на програмски јазик.…

cv-nasoki

Марко Димовски – учесник на неделата од Академијата за програмирање

Марко е помлад асистент на Институтот за математика при Природно-математички Факулет, а на Академијата за програмирање, програмер на неделата. Сигурни сме дека…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?