BRAINSTER - Марија Јанеска, автор на BRAINSTER - Page 2 of 8

Статии од автор: Марија Јанеска

petar ninovski

Што ќе научиш на курсот за Дигитален Маркетинг со Петар Ниновски?

Сега кога 90% oд бизнисите се онлајн, прашањето е: како да се издвоиш од останатите? Без разлика дали си маркетер, студент, или имаш свој бизнис, на Курсот за Дигитален…

Што изработија учесниците на курсот за WordPress?

На минатиот курс за WordPress со Антоние Димовски, секој учесник изработи сопствен сајт од почеток до крај. Ти споделуваме неколку сајтови кои се работеа за време на…

Николета Синадинова од IN Marketing: Со SEO до мерливи резултати

Дигиталниот свет е местото каде постојано има простор за нови вештини, oсобено за оние кои се дел од маркетинг агенции. Николета е маркетинг менаџер во IN Marketing, и…

SEO модул

Билјана Димовскa – инструктор за SEO на Академијата за маркетинг

Ако си дигитален маректер или имаш сајт што сакаш да го оптимизираш, запознај ја Билјана Димовска, која преку 10 години професионално се дружи со SEO! Билјана важи за…

petar za pojadok i pauza

Ана од „Петар за појадок и пауза“ го држи курсот за Public Speaking!

Претпоставуваме дека веќе ја знаеш Ана Трпеска од „Петар за појадок и пауза“. Моментално е дел од тимот инструктори во Brainster, и преку курсот за Public Speaking ќе те научи…

email marketing makedonija

Што ќе научиш на курсот за Email Marketing со Александра од Brainster?

Ако некогаш ти стигнал мејл од „Александра од Brainster“ - сега можеш подобро да ја запознаеш! Наскоро започнува курсот за Email Marketing. Со учесниците од Академијата за…

Маја Билјановска: WordPress е идеален почеток за сопствен сајт

Имаш идеја која може да се оствари онлајн? Wordpress e твојот билет до крајната дестинација. Си помуабетивме со Маја од минатиот курс за Wordpress, како го изгради нејзиниот…

Што изработија учесниците од курсот за Adobe Photoshop?

Ако мислиш дека почетник не може самостојно да научи напредни техники во Photoshop за 8 дена, дозволи да те премислиме! Ти споделуваме кратка галерија од тоа што го…

kurs za photoshop makedonija

Креативнa и кога спие – Маја од курсот за Adobe Photoshop

Пред некој месец организиравме контест каде што сакавме најдобриот дизајн со помош на алатки во Photoshop, да победи. И би Маја! На Instagram ќе ја најдеш како @percalus, па ќе…

kurs za fotoshop

Запознај го Кирил Ѓоргов – Инструктор за Adobe Photoshop во Brainster

Специјалност му е секогаш да ја пренесе информацијата на нов, свеж и необичен начин. Запознај го Кирил Ѓоргов, нашиот инструктор на 8 дневниот интензивен Курс за Adobe…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?