Што изработија учесниците на курсот за WordPress?

На минатиот курс за WordPress со Антоние Димовски, секој учесник изработи сопствен сајт од почеток до крај. Ти споделуваме неколку сајтови кои се работеа за време на курсот!

Програмата за новата група можеш да ја видиш тука. 

Сајт за инсталација на керамички и порцелански подни и ѕидни плочки – изработен од Борис Андов

Сајт за Параглајдинг Клуб Вертиго – изработен од Марјан Крстев

Либертаниа – Центар за современа политика, изработен сајт од Никола Петровски

Доколку сакаш да бидеш дел од новата група за WordPress, види програма тука. 

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!