Ако мислиш дека почетник не може самостојно да научи напредни техники во Photoshop за 8 дена, дозволи да те премислиме! Ти споделуваме кратка галерија од тоа што го изработија учесниците на минатиот курс за Adobe Photoshop.

Програмата за новата група види ја тука.

Дел од нив почетници, некои и со претходно предзнаење. На крајот од курсот целта беше една, секој од учесниците да креира неколку дизајни, од постери до користење напредни алатки за едитирање на било каква фотографија. Избравме дел од нивните домашни задачи како и неколку дизајни кои ги презентираа како завршен проект, пред инструкторот.

1. Дизајни изработени од Маја Атанасоска 

 2. Постери изработени од Марија Николоска 

3. Дизајни на Мила Целеска

На овој курс ќе се запознаеш со преку 60 алатки и кратенки кои ќе ти ја олеснат работата во Photoshop, ќе научиш напредно едитирање на фотографии, самостојно ќе креираш постери, флаери, анимации видеа и вметнување 3D објекти од почеток до крај.

 

4. Едитирани фотографии од Дарко Димовски 

 

5. Изработено од Ана Крстевска

6. Постер изработен од Ема Стефановска

7. Изработено од Дамјан Стојановски

 

Доколку сакаш да бидеш дел од новата група за Adobe Photoshop, пријави се тука.