BRAINSTER - edukacija Архива

Статии со клучен збор: edukacija

neformalno obrazovanie

Brainster тимот во септември: Што има ново кај нас?

Размислував долго што да споделам. Верувајте, сакам да споделам сѐ, ама така ќе го расипам изненадувањето. А секој сака да биде пријатно изненаден, барем од мое…

neformalno obrazovanie

Наполнивме 2 години: Eве што научивме по пат

Наполнивме 2 години. Наместо огномети и кафани решивме да го споделиме нашето искуство за започнување на бизнис во Македонија. По 2 години од основањето Brainster брои…