Dream Team е тим на студенти кои покажале особен успех на Академиите во Brainster. Тоа се студенти коишто го освоиле месецот! За да се биде дел од Dream Team-от, еден Brainster студент треба целосно да се посвети, да биде активен на предавањата и уредно да ги завршува зададените задачи од страна на менторите. 

Секој месец избираме по еден студент од секоја Академија – студент што се истакнува како најпосветен и најупорен, и како таков ќе биде дел од Dream Team-от.

 

Напорната работа секогаш дава добри резултати. Запознајте ги нашите Dream Team студенти за месец август 2023:

 

1. Михајло Јанков – Академијата за Software Testing

Михајло Јанков – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

 

2. Љупка Зафировиќ – Академија за продукт и проект менаџмент

Љупка Зафировиќ – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management

 

3. Васко Митевски – Академија за Full-Stack програмирање

Васко Митевски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

 

4. Дијана Милошовска Стојчевска – Академија за човечки ресурси

Дијана Милошовска Стојчевска – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси

 

5. Никола Поповски – Академија за дигитален маркетинг

Никола Поповски – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

 

6. Клаудија Христова – Академија за Front-End програмирање

Клаудија Христова  – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

 

7. Иван Стојковски – Академија за Data Science

Иван Стојковски – Dream Team студент на Академијата за Data Science

 

8. Даница Матеска Гелевски – Академија за UX/UI дизајн

Даница Матеска Гелевски – Dream Team студент на Академијата за UX/UI дизајн

 

9. Петар Велковски – Академија за графички дизајн

Петар Велковски –  Dream Team студент на Академијата за графички дизајн

 

Ова се студентите кои покажаа ентузијазам, иницијатива и пронајдоа нови начини да бидат инволвирани за време на заедничките активности. Со видна креативност и самодисциплина, ги користеа своите инстинкти за совладување на проблемите независно, но и покажаа конзистентна соработка со инструкторите и останатите студенти. Останаа фокусирани на сè што им беше зададено, при што покажаа и транзиција без проблем помеѓу активностите во Академијата и надвор од неа, а исто така, останаа и посветени за достигнување на нивниот потенцијал. Нивните проекти и задачи ги извршија комплетно, уредно и со неверојатна организација со што ги надминаа и нашите очекувања.

На крај, сакаме да им кажеме фала на студентите од Dream Team-от кои ни овозможија да го извршиме нашиот дел како ментори, бидејќи иако нашата работа е да создадеме средина погодна за учење, вие создадовте средина погодна за предавање. 

 

Направи чекор кон високоплатена кариера и придружи се на Brainster заедницата од 11.500 студенти. Аплицирај сега и искористи поволни услови за плаќање од 90€ рата без камата!

Уписите за Академиите се во тек, резервирај си место тука!

 

Аплицирањето за ваучер заврши!